STOR KONSERTAFTEN I JØDISK MUSEUM I OSLO

Jødisk Museum i Oslo

19. mars 2013, kl. 18:00

BILLETTER

Billett kr. 50,- (betales i døren)

Tlf: 22 20 84 00 / Epost: info@jodiskmuseumoslo.no

STOR KONSERTAFTEN I JØDISK MUSEUM I OSLO

ti. 19. mars | Kl 18:00

konsert

I samarbeid med Barratt Due Musikkinstitutt inviterer Jødisk Museum i Oslo til en ekstraordinær konsertaften med Jerusalem Conservatory Chamber Orchestra, JCCO. Orkesteret er invitert til Norge av Barratt Dues Juniorensemble.  Jerusalem Concervatory Chamber Orchestra består av 35 ungdommer, 12-17 år og representerer unge talenter fra Musikkonservatoriet i Jerusalem.

Program:
Scolnic:                       Urfremføring. Et nytt stykke skrevet til orkesteret

Joseph Achron:          Hebrew Melody: Solist: Sigyn Fossnes, fiolin.

Joseph Haydn:           Lerkekvartetten op 64 nr 5. 1. sats

Dirigent og forteller: Michael Klinghoffer.

Barratt Due Musikkinstitutt er i dag ledende på talentutvikling i Norge. Juniorensemblet er en del av instituttets musikkutdanning og ved konserten vil de også være representert med kvartetten Strengt tatt!

Gå ikke glipp av denne musikkopplevelsen!
              Velkommen!

sø. 14. des.

Chanuka-marked
Tradisjonen tro avholder Jødisk Museum chanuka-marked i bakgården. Mer informasjon kommer!…