Klezmernatt: "Fra shtetl til Broadway"

Victoria Nasjonal Jazzscene, Karl Johans gate 35.

6. sep. 2014, kl. 20.00

BILLETTER

Kr 300,-

Billetter kjøpes på: billettservice.no, tlf. 815 33 133, Posten/Narvesen/7 Eleven eller v/inngang Nasjonal Jazzscene

Klezmernatt: «Fra shtetl til Broadway»

lø. 6. sep. | Kl 20.00

Klezmernatt

Publikum vil bli bragt tilbake til 1920-tallets Manhattan når et orkester av håndplukkede norske musikere spiller opp til konsert på Nasjonal Jazzscene. «Fra shtetl til Broadway» er et nyskapende prosjekt som utforsker det unike musikalske uttrykket som oppsto da klezmer-musikken som østeuropeiske jøder tok med seg, ble integrert med amerikansk populærmusikk. I denne konserten blir musikken arrangert så nøyaktig som mulig etter lydopptak av klezmer-musikeren Dave Tarras’ innspillinger fra 1920- og 30-tallet.

Levins Orchester, satt sammen spesielt for anledningen, ledes av Morten Michelsen og består av musikere fra Jazzin’ Babies, Sturm und Drang og Urban Tunélls klezmerband.

Dørene åpnes kl. 20.00.

Etter konserten fortsetter klezmernatten på Herr Nilsen med Goylem Space Klezmer. Klikk her for mer informasjon.

bilde

sø. 14. des.

Chanuka-marked
Tradisjonen tro avholder Jødisk Museum chanuka-marked i bakgården. Mer informasjon kommer!…