JMO deltar på arrangementet «Turist i egen by» søndag 12. april

Turist i egen by er er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.

Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland.

Turist i egen by 12. april 2015

Alle som møter opp i Oslo rådhus (inngang fra Borggården) mellom kl. 9.00 og 15.00 får utdelt et gratis Oslo Pass. Dette er en enestående anledning til å besøke attraksjoner du spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom.

Med turistkortet Oslo Pass kan du få gratis førstehåndskjennskap til byens turistattraksjoner og tusen år lange historie. Passet gir også fri offentlig transport med Ruter og Bygdøyfergene, i tillegg til spesialtilbud en rekke steder.

Ta med hele familien på en trivelig dag som turist i egen by, og opplev Oslo på en ny og spennende måte.

Kl. 9.00:

• Offisiell åpning (NB: Inngang fra Borggården/Fridtjof Nansens plass)
  • Velkomsttale ved Ordfører Fabian Stang
  • Premieutdeling til vinnere av grunnskolenes tegnekonkurranse

Kl. 9.30–15.00:

• Museer, attraksjoner, sightseeingoperatører, restauranter, Ruter og VisitOSLO møter deg på stands i Rådhuset
  • Gratis Oslo Pass deles ut fra VisitOSLOs stand i Rådhushallen
  • Reis gratis hele dagen med Ruters kollektivtilbud innen sone 1
  • Se komplett oversikt over alt du kan se og gjøre

OBS: Oslo Passet som deles ut gratis, er trykt opp spesielt for Turist i egen by og er kun gyldig 12. april 2015.